Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
Hovedret 80 kroner (30 kroner for børn) - Dessert 15 kroner
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Folkekøkken

Folkekøkken og danseaften med Reborns

05.10.23
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra 31. august til 7. december inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af enten lokal musik, dans, quiz og meget mere. Book din billet i forsalget.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for vores torsdage i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sammen og hygge sig. Maden bliver leveret af vores lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret. En hovedret koster kr. 80 (børn op til 12 år, kr. 30), mens dessert kan købes for kr. 15.

Efter spisning fortsætter aftenen med forskellig underholdning.

Menu

Kødret: Wienerschnitzel med alt tilbehør
Vegetarret: Vegeschnitzel med alt tilbehør

 

Billet 

Som noget nyt kan du købe din madbillet og dessert på forhånd her på hjemmesiden. Det har vi indført for at undgå lange køventetider inden Folkekøkkenerne. Vælg mellem billet til tallerken med eller uden kød.

*OBS! Drikkevarer bestilles i baren på aftenen*

 

Underholdning denne torsdag: Danseaften med Reborns

Når der er danseaften, rydder vi efter maden gulvet for stole og borde, så de, der har lyst, kan tage en swingom eller to. 

Denne aften kan du opleve Reborns, som udgøres af fem entusiastiske mandfolk i den bedste alder og en sprudlende forsangerinde. Sammen formidler de glad energi ved levering af et varmt gensyn med gamle kendinge og med en klang, der får en til at tænke på 60'erne. Koncertoplevelsen er intim og med et varieret og velvalgt program. Reborns når ud til alle og spreder god stemning til hver en afkrog i lokalet.