Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Folkekøkken

Folkekøkken og Danseaften med Orsome Brothers

13.04.23
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra 12. januar til 27. april inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af lokal musik, dans, quiz og meget mere.

Dørene til Folkekøkken åbner klokken 17, og maden serveres klokken 18. Du kan ikke bestille madbillet på forhånd, men kan købe i baren, når du møder op.

Maden leveres af vores faste kok, som altid disker op med en lækker kødret og et vegetarisk alternativ. Efter spisning er der underholdning, som starter klokken 19. 

  • Pris for hovedret: 75 kr.
  • Pris for dessert: 15 kr.

Danseaften med Orsome Brothers

Orsome Brothers spiller popmusik fra 80’erne og frem i egne versioner, som de selv betegner som “Loose And Colorful”. Repertoiret er bl.a. hentet fra musik af Prince og Michael Jackson over Coldplay til Robbie Williams spædet op med danske kendte hits. Med den spændvidde er der ikke bare lagt op til dans, men også til fest!

Orsome Brothers er et semi-lokalt band, der består af Michael Mildahl på vokal og guitar, Niels Bugge på kor og guitar, Henning Olesen på bas samt Stefan Hansen på kor og trommer.