Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
80 kroner for madbillet
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Folkekøkken

Folkekøkken og Danseaften med Danske 80er Hits

11.01.24
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra januar til april inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af enten lokal musik, dans, quiz og meget mere. Book din billet i forsalget.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for vores torsdage i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sammen og hygge sig. Maden bliver leveret af vores lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret. En hovedret koster kr. 80 (børn op til 12 år, kr. 30), mens dessert kan købes for kr. 15.

Efter spisning fortsætter aftenen med forskellig underholdning.

Menu

Hakkebøffer med bløde løg, sauce, kartofler og agurkesalat

Vegetar: Spinattærte med tzatziki og grøn salat m. spidskål

Billet 

Du kan købe din madbillet og dessert på forhånd her på hjemmesiden. Det har vi indført for at undgå lange køventetider inden Folkekøkkenerne. Vælg mellem billet til tallerken med eller uden kød.

*OBS! Drikkevarer bestilles i baren på aftenen*

 

Underholdning denne torsdag: Danseaften med Danske 80er Hits

Efter maden kan de, der har lyst, danse - denne aften til Danske 80er Hits, der er et festorkester, som spiller i hele landet. Repertoiret er nøje udvalgt, og består af alle de største danske 80er hits. Havde du indstillet radioen på “Hej P3” i 1986 så vil en stor del af de spillede
sange være at finde på bandets sætliste. Når der udvælges sange til repertoiret, er der tænkt over tingene. Det skal være gode sange at danse til. Det skal være sange man kan synge med på. Det skal lyde rigtigt, så genkendelsen er uomtvistelig.