Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
Hovedret 80 kroner (30 kroner for børn) - Dessert 15 kroner
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Folkekøkken

Folkekøkken og Bibliotekets 150-års jubilæum

16.11.23
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra 31. august til 7. december inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af enten lokal musik, dans, quiz og meget mere. Book din billet i forsalget.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for vores torsdage i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sammen og hygge sig. Maden bliver leveret af vores lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret. En hovedret koster kr. 80 (børn kr. 30), mens dessert kan købes for kr. 10.

Efter spisning fortsætter aftenen med forskellig underholdning.

 

Billet 

Som noget nyt kan du købe din madbillet på forhånd her på hjemmesiden. Det har vi indført for at undgå lange køventetider inden Folkekøkkenerne. Vælg mellem billet til tallerken med eller uden kød.

*OBS! Børnetallerkenen, dessert og drikkevarer bestilles i baren på aftenen*

 

Underholdning denne torsdag: Bibliotekets 150-års jubilæum

Nykøbing Bibliotek fejrer 150-års jubilæum, og det markerer vi hele ugen – også til Folkekøkken, hvor vi planlægger et helt særligt program, der kaster lys over bibliotekets fortid, nutid og fremtid.

Detaljerne har vi endnu ikke helt på plads, muligvis det bliver noget med en biblioteksquiz, muligvis får vi lokale personligheder med særlig tilknytning til biblioteket til at kigge forbi og fortælle en spændende anekdote eller tre. En ting er i hvert fald helt sikkert: Det bliver både sjovt og hyggeligt, og vi glæder os til at fejre dagen sammen med alle jer, der er med til at gøre biblioteket til det skønne sted, det er!