Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Folkekøkken

AFLYST - Folkekøkken og James Taylor Journey i Pakhuset

22.04.21
Aflyst pga Covod-19 restriktioner.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for Torsdag i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sam­men og hygge sig.

Maden bliver leveret af vores faste lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret.

 

Aftenens menu findes på odsbib.dk, hvor du også skal bestille din madbillet på forhånd – der kan ikke bestilles mad i døren på aftenen.

 

Efter maden fortsætter aftenen med James Taylor Journey


Tag en tur med ned af Memory Lane og genhør store folk-, rock- og popklassikere som You´ve got a friend, Cobberline, Shower the people, How sweet it is to be loved by you” og mange flere - når The James Taylor
Journey præsenterer et sandt overflødighedshorn af kendte og elskede James Taylor sange fra 70´rne og helt frem til i dag.


The James Taylor Journey er et nyt 10 m/k stort orkester med rødder i det lokale musikmiljø i Holbæk. De er alle engageret i byens frodige teater- eller musikliv og deler desuden kærligheden til James Taylors
legendariske sange.


De sange de har valgt ud fra hans store repertoire, bliver leveret med stor overbevisning af sanger og skuespiller Mads Lisby i front bakket op af, på kor, Sarah Slott , Rikke Dyrberg Brandt og Anders Rasmussen.


Musikerne bag har mange års erfaring. Det er på keyboard: Niels Jørgensen, akustisk guitar: Peter Frøslev, elektrisk guitar: Knud Erik Møller, perkussion: Poul Achton, trommer: Allan Bode og bas: Togo Olsen.

James Taylor

Mange vil kende James Taylors for hans allerstørste hit, hans udødeliggørelse af Carole King klassikeren You ´ve got a friend, som han vandt en Grammy for i 1971. Men hans enorme bagkatalog strækker sig over
mere end 40 år og op mod 100 mill. solgte albums, og en lang, lang perlerække af klassikere.

Det seneste album ”Before this world” kom i 2015. Han har vundet fem Grammy´er og et hav af andre priser og anerkendelser gennem sin karriere og betegnes som et ikon indenfor sin genre.

Han har desuden arbejdet med en række kendte kunstnere gennem tiden heriblandt Paul McCartney, Neil Young, Joni Mitchell, Dixie Chicks, Stevie Wonder og været en stor inspiration for andre kunstnere.