Om dette arrangement

Tid
17:00
Pris
Gratis
Godmorgen Odsherred

Reception for digtet ”Tomme ord”

06.11.18
Som en del af projektet ”Del din passion med andre” har Finn Ihlemann, Tine Holm og Sandy Destiny Valentin samarbejdet om at udarbejde en video med fremførelsen af Sandy Destiny Valentins digt ”Tomme ord”.

”Tomme ord” er et digt der handler om at være ung og ikke kunne tilpasse sig systemet.  Digtet er skrevet og fremføres i videoen af Sandy Destiny Valentin, Tine Holm har klippet filmen og Finn Ihlemann er idémanden bag videoen.

Den lyriske video er blevet til som en del af VeluxFondens 3-årige udviklingsprojekt ”Del din passion med andre”. Formålet med projektet er at give aktive seniorer på 60 år og derover fra foreningslivet i Odsherred mulighed for at inspirere og involvere unge mellem 16 og 30 år i en fælles interesse – en passion. 

Receptionen afholdes under Odsherreds litteratur – og læsefestival i uge 45, nærmere bestemt d. 6. november kl. 17.00 på Nykøbing Bibliotek. Alle er velkomne. Til receptionen præsenteres projektet og inspirationen bag digtet. Herefter vises videoen. Efter receptionen vil videoen være tilgængelig i biblioteksrummet for en periode.