Billede af broderisten

Om dette arrangement

Tid
14:00
Pris
100 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Diverse

Broderisten: Badass broderi der virkelig kan noget

03.10.21
Kom til foredrag med et praktisk twist, når Broderisten besøger Garnfesten og fortæller om og viser broderi, der er sjovt, mærkeligt eller anderledes.

Broderisten, med det borgerlige navn Trine, underholder om den skøre vej hun har taget i livet for i dag at være blevet kendt som hende med de broderede bandeord.

Undervejs fortæller hun også om, hvordan broderiet som hobbygenre i løbet af de seneste år har fået en rennæsance. Der var ikke mange, der havde set at lige netop broderiet kunne trækkes ud af skammekrogen og kastes op på knagen med de helt rå læderjakker. Men ikke desto mindre er det, hvad der er sket, og en bragende broderibølge, har stormet ind over landet og har slet ikke lagt sig endnu.

Foredraget er ikke kun snak – der skal også broderes lidt! Trine gennemgår de mest elementære trin, der skal til for at lave et korssting. Hvis du er ukronet korsstingskonge, kan der sagtens være et par tips og tricks, du
kan få gavn af, eller også må du lære Trine dine bedste tricks. Vi kommer ikke omkring alle broderiets allerdybeste hemmeligheder, men du skulle gerne blive bare lidt klogere på teknikkerne. Man må også gerne
sidde på hænderne og lytte uden at brodere.

Praktisk omkring foredraget

Prisen på foredraget er 100 kroner og inkluderer et broderikit. Du er også velkommen til at tage dit eget broderi med, hvis du allerede er i gang. 

 

Foto:Anna Marín Schram