Hvordan får vi en grønnere hverdag? Fotograf: Christian Burri
Hvordan får vi en grønnere hverdag? Fotograf: Christian Burri

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Diverse

AFLYST Samtalesalon om en grønnere hverdag

15.04.20
Sorterer du affald? Tager du bussen frem for bilen? Flyver du på ferie? Spiser du kød?

Spørgsmål som de her og mange flere i samme genre bliver vi dagligt konfronteret med – i medierne, på arbejde, derhjemme. Og det er ikke altid, at vi kan give det svar, som vi ville ønske.

I BOK har vi sat os for at bruge foråret på at gøre Odsherred lidt grønnere og sætter derfor fokus på de klimavenlige løsninger. Vi inviterer dig og alle Odsherreds borgere til en samtalesalon, hvor vi vil udfordre deltagerne og lade deltagerne udfordre os på, hvordan vi bliver bedre til at leve bæredygtigt i vores hverdag.

Nora Tams fra DN-Odsherred holder et kort oplæg. Bibliotekar Kim Mariegaard og biblioteksleder Jesper Lorentz Bertelsen inviterer derefter deltagerne til at diskutere ved bordene ud fra en samtalemenu med idéer til
samtalen.

En samtalesalon er et samlingspunkt for folk, der gerne vil tale med hinanden på en ny måde. Mest af alt minder det om at tilbringe en hyggelig aften på en café, men med den forskel, at du sagtens kan møde op alene, for salonværterne sørger for, at du kommer i snak med de andre gæster.