Om dette arrangement

Tid
10:30
Pris
50 Kr
Bibliotek
Target
For børn
For børn

Verdens Historier

22.05.21
– musikalsk historiefortælling for de mindste på biblioteket.

Børnebiblioteket har hele ugen fejret litteraturfestivalen Ælle Bælle MAJ fortælle, og vi runder af med Teatergrads fuldstændigt forrygende forestilling Verdens Historier. Det er aften i Danmark og sengetid for de fleste børn. Men pigen Soleima er ikke som de fleste. Soleima er nemlig biblioteks-alf. Og alfer har som bekendt ikke brug for at sove. Derfor har hun aldrig prøvet, men hun vil så gerne! Heldigvis bor Soleima på biblioteket med reoler, der bugner af bøger. Og hun elsker at gå på opdagelse i dem.
Måske står der noget om at sove i en af bøgerne. Hun finder tre. En om Sydkorea, en om Canada og en om Sydafrika, og så kaster hun sig ind i den første. I Sydkorea møder hun tvillingerne Min-Jun og Min-Jae – mon de kan lære hende at sove?

For børn i alderen 2 ½-5 år.

Om arrangementer og COVID-19:

Du kan føle dig helt tryg, når du deltager i BOKs arrangementer. Vi overholder alle retningslinjer for afstand, værnemidler og afspritning og tjekker coronapas i døren. Husk derfor mundbind eller visir samt gyldigt coronapas, når du kommer til et arrangement.