Mattias Hundebøll
Mattias Hundebøll

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
30 Kr
Bibliotek
Target
For alle
For børn

UDSAT - Mattias Hundebøll

26.02.20
UDSAT - Forældre kan nyde godt af dette farverige foredrag om højtlæsning med sanger, musiker, tv- og radiovært samt forfatter, Mattias Hundebøll. Bliv meget klogere på, hvad højtlæsning kan gøre for dit barn.

Hjemme hos Mattias Hundebøll starter de altid morgenen med højtlæsning og havregrød. Det gør de, fordi bøger samler tankerne og familien. Mattias er sanger, musiker, radio- og tv-vært og nu også forfatter. Hør Mattias fortælle om sin nye bog ”En løve i zebraklæder” med rablende rim og remser for børn, og hør, hvorfor han synes, vi alle skal læse højt for vores børn.

Bibliotekets børneteam står denne aften klar til at gøre dig klogere på projektet Odsherred Læser Godnathistorie – et højtlæsningsprojekt for Odsherreds dagplejere.

Du hører om alle de fordele, der er ved højtlæsning, du får idéer til at læse højt på en god måde og du får masser af anbefalinger af bøger, der egner sig til højtlæsning. Vi præsenterer nye, skønne billedbøger og højtlæsningsbøger udgivet i 2019.

LYKKEN ER ...
I februar måned stiller vi skarpt på lykken og spørger, hvad lykken er? Den er stor og bred og svær at sætte på formel. Det kan være det der korte øjeblik af lykke, den sanselige lykke, når du hører, smager eller ser noget særligt dejligt. Eller den brede lykke, den lykke du oplever, fordi du er tilfreds i dit liv, fordi du har gode venner, familie og et godt arbejde.

Vi inviterer forfattere, musikere, professorer og livskunstnere til at gøre os klogere på lykken. Vi vil diskutere og holde et spejl op, der kan vække til eftertanke og refleksion. Vi ”ryster posen”, skaber nye tanker om det gode liv og får forhåbentligt lykken lidt tættere på os alle sammen.

 

Foredraget er udssat til august. Dato offentliggøres snarest.