Barn med blå maling på hænderne

Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Nykøbing Sj. Bibliotek
Vesterbro Torv 4
4500 Nykøbing Sj
Target
For børn
For børn

Sommersjov med børnebibliotekaren - Asnæs

09.08.21
Kom og besøg os på børnebiblioteket i sommerferien, når børnebibliotekaren står klar med sjove og hyggelige aktiviteter hver mandag i skolernes sommerferie.

Børnebibliotekaren Mette har dagen igennem flere aktiviteter som man kan komme og gå til som det passer en, men det er godt at have sin egen voksne med, da vi både skal bruge varme limpistoler og skarpe sakse. Mette veksler mellem aktiviteterne hele dagen – og måske er vi også nogle gange udenfor ved terrassen og plænen på bagsiden af biblioteket alt efter vejret.

Mandag i uge 32 skal vi:

  • lave vores helt svampebåd. Måske kan den flyde ude på det store hav, næste gang du er ved stranden? Vi sætter snor i, så den ikke bliver væk fra dig derude. Vi skal også høre en historie fra havet.
  • lege på balancefarvebanen og hoppe på farve-hoppe banen - og høre historier om farverne
  • tegne på hovedet! Kan man egentlig tegne en tegning på bagsiden af et bord, mens man ligger nedenunder det?
  • Lege med noget af alt det legetøj vi ellers har måttet gemme væk i kælderen pga Covid-19. Vi hjælpes ad med at spritte og desinficere hele dagen lang, så vi kan give legetøjet videre til hinanden

Alle børn kan få en aktivitetspose med hjem med sjove aktiviteter man kan lave derhjemme eller i feriehuset.

 

Om arrangementer og COVID-19: 

Du kan følge dig helt tryg, når du deltager i BOKs arrangementer. Vi overholder alle retningslinjer for afstand, værnemidler og afspritning. Husk derfor mundbind eller visir samt gyldigt coronapas, når du kommer til et arrangement.