Koncert Skrallebang
Koncert Skrallebang

Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris
30 Kr
Bibliotek
Target
For børn
For børn

Koncert SKRALLEBANG

10.02.20
Kom til sjov koncert om vores allesammens yndlings hovedpersoner.

Find din indre mini-bogorm med SKRALLEBANG. Er du bedst til at være prinsesse eller bedst til at være Klods Hans? Hvilke drømme hænger der i Ole Lukøjes paraply? Kender du Rasmus, Pingo, Skæg og Pelle - og en junglemand, der kun er iført underhylere?

Tag dine voksne med til koncert med SKRALLEBANG, hvor vi snakker om skøre figurer fra børnebøgerne, rider på en fantasi-ged og gætter hvilke bøger, der læses op fra.

For børn fra 3-7 år.

Lykken er ...
I februar måned stiller vi skarpt på lykken og spørger, hvad lykken er? Den er stor og bred og svær at sætte på formel. Det kan være det der korte øjeblik af lykke, den sanselige lykke, når du hører, smager eller ser noget særligt dejligt. Eller den brede lykke, den lykke du oplever, fordi du er tilfreds i dit liv, fordi du har gode venner, familie og et godt arbejde.

Vi inviterer forfattere, musikere, professorer og livskunstnere til at gøre os klogere på lykken. Vi vil diskutere og holde et spejl op, der kan vække til eftertanke og refleksion. Vi ”ryster posen”, skaber nye tanker om det gode liv og får forhåbentligt lykken lidt tættere på os alle sammen.