Bogslugerne - en læseklub
Bogslugerne - en læseklub

Om dette arrangement

Tid
16:00
Pris
Gratis
Place / Room
Tårnet
Target
For børn
For børn

AFLYST - Bogslugerne

21.05.20
En læseklub for børn fra 10 år

Er du vild med bøger? Og synes du det er fedt at snakke med andre om bøger? Så er Bogslugerne lige noget for dig.

Hos os kan man hverken læse rigtigt eller forkert – her taler vi om, hvad vi synes om bogen, hvad det er for en genre og hvad historien vil fortælle os?

Hvor og hvornår?
Vi mødes hver den 3. torsdag i måneden kl. 16:00-17:00 fra januar til og med juni. Vi mødes på Nykøbing Bibliotek og sætter os sammen op i ”Tårnet”, hvor læseklubben holdes.

Det er gratis.

Om Bogslugerne
I Bogslugerne bladrer vi i spritnye bøger fra biblioteket, ser booktrailers på YouTube og deler de læseblogs, vi bedst kan li’! Bogslugerne læser forskellige bøger hver for sig, men nogle gange læser vi også den samme bog. Hvis vi skal læse den samme bog, hjælper biblioteket med at bestille bøger hjem, og så er der en hel måned til at læse den.  Hver gang vi mødes hygger vi med noget lækkert. Giv besked til os, hvis du bliver forhindret i at deltage i et møde.

Til nogle møder vil der allerede være udvalgt en vildt fed bog. Andre gange kan det være en bog, som en af jer synes, vi skal læse alle sammen. Hvad vi skal læse aftaler vi på vores møder. Det kunne fx være: 

Vil du være en bogsluger?
Kunne du tænke dig at være med? Tilmeld dig ved at skrive til bornebib@odsherred.dk

Hvis du er i tvivl, om det er noget for dig, så er du velkommen til at komme og være med en enkelt gang. Har du en god ven, som du tror måske vil være med, så tag ham eller hende med.