En lykkelig tegning
En lykkelig tegning

Om dette arrangement

Tid
(I åbningstiden)
Pris
Gratis
Target
For børn
For børn

Børnenes lykkeudstilling

24.02.20 - 29.02.20
Oplev børnenes lykkeudstilling og bliv klogere på lykken set i øjenhøjde med børnene.

Hele februar emmer biblioteket af lykke, og vi vil gerne vide, hvordan lykken ser ud gennem et barns øjne. I børnenes lykkeudstilling kan du se lykken, som børn i Odsherred ser den. Kan man se den, kan man smage den, lugter den eller kan den høres? Har man den inde i kroppen, eller sidder den et helt andet sted? Tag en snak om lykken og se på lykkebilleder med dine egne børn i bibliotekernes åbningstid.

Send din egen tegning ind til lykkeudstillingen
Vil du også vise, hvad lykken er for dig? Vi vil meget gerne modtage bidrag til udstillingen. Alle tegninger, vi modtager, bliver en del af ”Børnenes lykkeudstilling” på Asnæs og Nykøbing biblioteker.

Du kan sende din tegning eller et billede af din tegning til os på bornebib@odsherred.dk eller tagge din tegning på Instagram med #børneboklykken. Udover udstillingen har vi også en skærm og en hjemmeside, hvor vi viser billeder af tegningerne. Vil du også have din tegning med på bibliotekets skærm eller hjemmeside, skal du tegne på skabelonen, som du finder under artiklen her. Den udfyldte skabelon skal du aflevere på biblioteket i Asnæs eller Nykøbing. Du kan se de flotte tegninger på denne hjemmeside i udstillingsperioden.

Indsend din tegning senest d. 20.02.

Lykken er ...
I februar måned stiller vi skarpt på lykken og spørger, hvad lykken er? Den er stor og bred og svær at sætte på formel. Det kan være det der korte øjeblik af lykke, den sanselige lykke, når du hører, smager eller ser noget særligt dejligt. Eller den brede lykke, den lykke du oplever, fordi du er tilfreds i dit liv, fordi du har gode venner, familie og et godt arbejde.

Vi inviterer forfattere, musikere, professorer og livskunstnere til at gøre os klogere på lykken. Vi vil diskutere og holde et spejl op, der kan vække til eftertanke og refleksion. Vi ”ryster posen”, skaber nye tanker om det gode liv og får forhåbentligt lykken lidt tættere på os alle sammen.