Arkiv.dk

Odsherred Lokalarkivs samlinger er registreret i arkivsystemet Arkibas.

Registreringerne i Arkibas kan søges på Arkiv.dk. Arkiv.dk er en fælles søgeside for alle lokalarkiver, der er skabt af Sammenslutningen af Lokalarkiver, SLA. For at søge i den, klik her.

Selvom rigtig mange af vores arkivalier er registreret i Arkibas, er der stadig store dele af samlingerne, som endnu ikke er med. Det betyder, at du i øjeblikket kun søger i en del af arkivets materialer. Finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at bede os lave en mere grundig efterlysning af materialer.

Når vi registrerer arkivalier, billeder med mere, bestræber vi os på at samle mest mulig relevant information. Alligevel sker det, at vi for eksempel ikke kender alle personer på et fotografi, eller måske er fotografen ukendt. Vi beder om forståelse, hvis vi har publiceret en registrering eller et billede med mangelfulde oplysninger. Hvis du opdager fejl, vil vi meget gerne høre om det. Skulle vi uretmæssigt have publiceret et billede, der krænker en ophavsretsindehaver, er det helt utilsigtet. I så fald vil vi gerne kreditere, som om tilladelse var givet, og/eller fjerne visningen af billedet fra registreringen.

Hvis du ikke ønsker billeder og materiale om dig selv vist på arkiv.dk, bedes du henvende dig til Odsherred Lokalarkiv. Så sørger vi for at få det fjernet.