Live i stuen: Spis din historie 2: Rettens rødder

Fra mandag til torsdag i uge 47 sender Bibliotekernes Festival for Historie samtaler og foredrag fra forskellige steder i landet, hjem til dig i stuen.
Date
20 november 2024
Tid
16:30 - 17:15
Bibliotek
Anden lokalitet
Adresse

Uden for vores egne huse
0000 NN
Danmark

De fleste har en holdning til hvordan traditionelle retter skal smage og hvornår de skal spises. Men hvor stammer retterne egentlig fra? Og har de altid smagt, som de gør i dag? Foredraget følger de tråde, der binder det kulinariske Europakort sammen og bevæger sig tilbage til rødderne af nogle af vores traditionsrige retter.

Anna Katrine Werge Bønnelycke er arkivar ved Gentofte Lokalarkiv. Foruden lokalhistorie er hendes særlige interessefelt madhistorie og hun har kokkereret sig igennem historien fra middelalderen og frem til i dag.

Livestreaming bliver sendt fra Historiens hus i Odense. Arrangementet “Spis din historie” begynder kl. 15.30 med madhistoriker Caroline Nyvang.
Anna Katrine Werge Bønnelycke taler kl. 16.30